Open/Close Menu Laat jullie droombruiloft in het buitenland tot leven komen!

Trouwen op Ibiza. Een droom die vele bruidsparen zullen hebben en deze droom kwam uit voor Timen en Chantal. 7 juni 2016 was hun dag.

Ik leerde C&T zo’n 1,5 jaar geleden kennen. Na een gezellige kennismaking hebben ze mij gevraagd als hun weddingplanner en we gingen aan de slag. We hebben een basis gelegd en doordat ik vaker huwelijken heb mogen organiseren op Ibiza, wist ik de weg. Het bruidspaar koos een gave villa, catering, een DJ, de taart, verhuur van de spullen etc. Alle styling spullen kwamen vanuit Nederland, de bruid is enorm creatief en maakte welkomstpakjes voor de kamers, wegwijsborden en er werden dromenvangers gemaakt. Het was zo bijzonder bij elkaar. De datum kwam steeds dichterbij en uiteindelijk was alles geregeld. Het bruidspaar vertrok op zaterdag met een groep gasten naar de villa waar ze heerlijk konden genieten van de start van een mooie week.

Ik vloog met een vriendin ook die zaterdag avond in. Nog even een extra dagje genieten van het mooie eiland. Op maandag trof ik het bruidspaar bij de villa en bespraken we de laatste details. Ik heb alle styling spullen klaargelegd en we waren er klaar voor. De voorspellingen waren buitengewoon goed. Laat het maar snel dinsdag zijn. De dag begon lekker vroeg en deze tijd was ook nodig. Spots aanleggen, wegwijsborden aan de weg plaatsen, ceremonie vol hangen met lampionnen, leveranciers ontvangen, stoelen versieren en ga zo maar door. De verhuur spullen kwamen aan en dit klopte helaas niet, dan is het zo fijn dat ik extern rondloop. Dit werd meteen opgelost en ze hebben de stoelen met spoed omgewisseld. Snel alle laatste onderdelen klaarzetten en omkleden, want met 30/35 graden ben je na opbouwen oververhit.

De dag was waanzinnig, gezellige gasten, een heel blij bruidspaar en alles verliep perfect. Ceremonie, diner, taart, lekker eten, gezelligheid, feestje met een DJ. En eindigen met een jump van gasten en bruidspaar in het zwembad. Dit was een bruiloft die ik niet snel zal vergeten.

Kijken jullie mee naar deze bijzondere bruiloft.

ps. Lieve Timen en Chantal, enorm bedankt voor jullie vertrouwen in mij. Ik wens jullie een heel gelukkig leven samen.

Fotograaf van deze fantastische styling foto’s: Bibi Fotografie 
trouwen op ibiza

huwelijk

spreuk trouwen

bruiloft in Ibiza

stoel decoratie bruiloft

bloemen bruiloft

dromenvanger bruiloft

diner ibiza

trouwen in ibiza

decoratie tafel bruiloft

decoratie

ibiza

menukaart ibiza

Taart Ibiza

grondspots ibiza

Ibiza lichtjes