Open/Close Menu Laat jullie droombruiloft in het buitenland tot leven komen!

Een bruiloft plannen gebeurt vaak vanuit een vaste blik. Jullie kijken naar een huwelijk uit jullie omgeving en gaan daarop verder organiseren. Heel logisch, maar het kan zo anders. Het is zo jammer dat er in Nederland zo afstandelijk gereageerd wordt op het beroep Weddingplanner. Als ik ergens ben en iemand vraagt mij wat ik voor werk doe, wordt er meteen gezegd, ‘dat heeft toch niemand nodig’. Bruidsparen die vertellen hoe waardevol ik ben geweest aan vrienden, zeggen alleen maar. ZO ZO… doe maar luxe een weddingplanner. In Amerika is de eerste vraag van een bruidspaar, ‘Welke weddingplanner gaan wij inhuren’.

Helemaal schuldig zijn deze mensen niet, want de media helpt niet hierin. Het beroep weddingplanning wordt zo neergezet. Jammer, maar hieronder heb ik een lijst opgesteld met belangrijke punten waarin ik kan laten zien dat een weddingplanner zeker van grote meerwaarde kan zijn.

Ik lever een dienst. Kunnen jullie dit zelf, ja zeker. Ik ben ervan overtuigd dat veel bruidsparen zelf in de gelegenheid zijn om hun bruiloft te organiseren. Jullie betalen mij voor de expertise, professionele leveranciers aandragen. Gewoon iemand anders die zich zorgen maakt over jullie bruiloft. – Alle mooie extra’s die daarnaast eruit voortkomen is een bonus.

Ik ben neutraal. Ik heb niet gespeeld met een nicht of een oom is niet mijn leraar geweest. Ik ben neutraal op de bruiloft. Dit maakt het mogelijk dat ik voor jullie alles tegen gasten kan zeggen wat nodig is. Voor jullie zijn familie banden belangrijker, waardoor iets te zeggen tegen gasten niet altijd gewaardeerd wordt. Van mij zullen ze het aannemen. Ik doe alles om jullie GELUKKIG te zien.

Ik ben geen gast. Ik ben niet op de bruiloft als gast. Ik kan mij full-time inzetten om jullie, jullie gasten, de leveranciers, te begeleiden en aan te sturen om het ultieme resultaat te creëren. Als gast hoor je de bruiloft te ervaren zoals jullie dit ook doen. En niet als ceremoniemeester bezig te zijn om de taart te ontvangen of naamkaartjes op de diner tafels te plaatsen. Laat jullie gasten ook genieten en heb vertrouwen in een weddingplanner die deze zorg uit handen neemt.

Ik zie het totaal plaatje. Als bruidspaar ben je soms helemaal afgezonderd bezig met de bruiloft, vaak met familie en vrienden die helpen met ideeën. Heel fijn, alleen soms raak je teveel verstrikt hierin en kijk je niet meer naar andere mogelijkheden. Jullie zijn allemaal emotioneel betrokken, ik als weddingpanner niet. Ik zie het totaal plaatje. Weet dat de leveranciers hun werk goed zullen doen, op tijd zullen komen. En zo niet; dan is het mijn zorg om dit op te lossen. Ik geef om jullie als bruidspaar, maar kan rationeel blijven. Het is namelijk mijn werk.

Ik verzorg veel meer huwelijken. Er zijn leveranciers en locaties die vinden dat ze jullie niet hoeven te imponeren. Zij doen hun werk, krijgen jaarlijks veel meer bruidsparen en weten dat jullie eenmalig langskomen voor het huwelijk. Zij lopen dan ook niet een stap extra. Dit doen ze vaak wel wanneer ze weten dat er een weddingplanner bij aanwezig is. Ik kan hen namelijk aandragen bij nieuwe klanten. Dan lopen ze net een paar stappen harder – Een belangrijke note: gelukkig zijn er  ook veel locaties in Nederland die de standaard service WEL hoog hebben zitten.

Ik kijk naar jullie wensen. Als laatste puntje wil ik meegeven, dat wij kijken naar jullie wensen en ideeën. Ik probeer dit door middel van passende leveranciers aan te dragen, jullie out of the box te laten denken. Hierdoor ontstaat een unieke en nieuwe ideeën. Dit alles scheelt jullie een hoop werk, tijd, stress en jullie weten dat er iemand is die jullie hierin kan begeleiden. Achter de schermen los ik alles op, zodat jullie altijd kunnen genieten. Jullie zijn MIJN bruidspaar; mijn doel is, jullie gelukkig zien.

De conclusie is: Hebben jullie echt geen weddingplanner/ceremoniemeester nodig??