bianca

Ik heb jullie nieuwsgierig gemaakt. Wat leuk! Ik ben Bianca, 30 jaar jong een echt levensgenieter. Samen met mijn mannetje en onze bruine labrador woon ik alweer 8 jaar in Almere en hebben wij een heerlijk leven. Ons leven bestaat uit spontane momenten, veel vrienden, familie en een hoop lol. Heerlijke zon en wintersport vakanties, dagje sauna, spelletjes avonden. Wij zijn genieters.

Ik ben een weddingplanner die staat voor; persoonlijke aandacht. Ik ben al 8 jaar trots eigenaar van
Be Loved en meer dan 65 bruidsparen hebben gebruik gemaakt van mijn expertise. Tijdens mijn studie event management heb ik geleerd dat het zo fijn en belangrijk is dat een professional jullie kan helpen bij de organisatie. Door mijn adviezen, expertise en professionaliteit help ik jullie op weg naar jullie grote dag.

‘Ik wil samen op zoek naar jullie verhaal! Het is zo belangrijk die te vinden en te vertalen naar jullie dag.’ Zoeken jullie een persoonlijke weddingplanner, die aandacht geeft, en houdt van een beetje lol. Dan nodig ik jullie graag uit voor een drankje bij mij op kantoor. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.